Nike Air Max 90 Escape,

Nike Air Max  Escape Header

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met redelijk exclusieve Nikes was met de release van de eerste Escape serie jaren terug. Hierna is naar mijn weten nog 1 maal een Escape serie uitgebracht en ineens was het afgelopen week zo ver, een derde versie van de Escape serie. Een serie schoenen in een kleurencombo welke het meest lijkt op de eerste versie van de Escape lijn.

De serie bestaat dit maal uit 4 modellen, waarvan sinds dit weekend er reeds drie te verkrijgen zijn. Mijn persoonlijke favoriet is absoluut de Max 90, natuurlijk is de Max 95 ernstig vet en mag de Internationalist Mid er ook wel wezen. De 90 is echter ook een schoen uit de eerste Escape serie geweest, dat geeft hem toch even die bonus punten. Daarnaast heb ik meer Max 95’s op de plank liggen dan ik Max 90’s heb en die moeten gewoon weer even in balans komen. Gek genoeg spotte ik bij END gewoon nog complete maatseries van deze schoenen op voorraad. Het kan aan mij liggen, maar ik had wel verwacht dat deze ondertussen volledig uitverkocht zouden zijn.

Nike-Air-Max-90-Escape

Tags from the story
, ,