A.P.C. Brandon Jacket,

A

Stel dat je na een wandeling in je denim jacket vandaag besloten hebt dat het hoog tijd wordt voor een winterse variant van de standaard denim jacket heb ik hier een ideale vervanger voor je. Van niemand anders dan A.P.C. komt deze denim jacket met shearling lining. Nee de Bond tegen Bont zal geen verf op je gooien, het betreft hier faux-fur. Wat niet faux is is de lap denim welke die Fransen hebben gebruikt voor het maken van deze jas.

Deze lap komt rechtstreeks uit Japan, wat doorgaans garant staat voor uiterst puike kwaliteit. De denim is overigens nog niet gewassen alvorens deze tot jas gemaakt werd, dus die gebruikerssporen mag je er helemaal zelf in brengen. En in tegenstelling tot de bekende Trucker Jacket met Shearling Lining van Levi’s komt deze versie van A.P.C. met drukknopen. En door het ontbreken van knoopsluitingen zou die net iets beter de wind tegen gaan houden. Mocht je deze jas willen rocken, wees snel, anders is het er weer echt te koud voor.

A.P.C.-Denim-Jacket

Tags from the story
,