Pendleton Woolen Mills Shirt,

Na afgelopen weekend zou je het niet zeggen, maar we gaan richting de winter. En dus is het tijd om de nodige warme tussenlagen in te slaan. De meest eenvoudige manier om warmte aan je outfit toe te voegen is het vervangen van je normale oxford shirt met een flannel. Wanneer je dan kiest voor een wollen in plaats van katoenen flannel, ga je direct voor die extra warmte bonuspunten.

Het voordeel van een flannel shirt is dat je verder niet heel veel bijzonders aan je outfit hoeft te veranderen. Ruil van je standaard outfit enkel de shirts om en je bent al weer klaar voor een tiental graden kouder weer. Wanneer het dan eens echt gaat vriezen kan je altijd nog je katoenen sweater ruilen voor een wollen en wellicht voeg je tegen die tijd een donsgevulde parka aan de outfit toe.

Opvallend overigens hoeveel mensen gisteren duidelijk schijt hadden aan het weer. Ik weet niet of het jullie opgevallen is, maar toen ik door de stad slenterde zag ik mensen met dikke Canada Goose jackets aan alsof het echt een – 10 graden November dag was. Van die lui die dachten, schijt, het is November is heb 7 barkie voor een jas betaald, nu zal ik hem dragen ook. Anyways, stel je nu voor dat het echt koud gaat worden, voeg dit Pendleton shirt toe aan je outfit en je zit er warmpjes bij.

pendleton-woollen-mills-pendleton-oliver-navy-check-wool-shirt-full