Ralph Lauren Polo Bear Crewneck,

Ralph Lauren Beer Sweater Header

Voor liefhebbers van het Ralph Lauren label is dit wel een zekere holy grail. Ik moet de boeken er op na slaan om te achterhalen wanneer de beer van Ralph Lauren voor het eerst verscheen, en daar ik te lui ben adviseer ik deze vraag gewoon te Google’n. Wat ik wel weet is dat ik deze beer recent enkel op het Ralph Lauren servies en beddengoed ben tegengekomen. Ik vind het erg vet om te zien dat ze bij Ralph Lauren het nodig vonden om de archieven weer eens open te trekken.

Bij de Bijenkorf vind je momenteel twee varianten van deze sweater. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar deze grijze versie vanĀ een mix van gewoon wol, lamswol, merinowol en kamelenhaar. De beer op deze sweater is wat beter gestyled dan de beer op de goedkopere variant. Hoewel die dan weer een andere all time favorite van dit label aan heeft, maar dat geheel terzijde. Om deze holy grail te rocken moet je flink in de buidel tasten overigens.

Ralph-Lauren-Beer-Sweater

Tags from the story
, ,