Spiewak Quilted Bomber,

Spiewak Bomber Quilted Header

Deze jas van Spiewak was van oorsprong een tussenlaag. Deze werd door piloten gedragen onder hun standaard jassenwerk voor de extra warmte. Het schijnt namelijk dat op een paar duizend meter hoogte het best bijzonder koud wordt in oude gevechtsvliegtuigen. Dat de moderne piloot niet meer in brak materiaal door de lucht gaat heeft Spiewak er to doen besluiten om ook een gewone jas versie van die tussenlaag te maken.

Neemt niet weg dat jij deze bomber nog steeds prima onder je parka kan rocken als je een chte koukleum bent. Spiewak wil je gewoon graag wat extra opties geven. En dat lukt ze met deze quilted bomber bijzonder aardig. De kwaliteit van deze jas is weer prima, sowieso heb ik weinig spul van Spiewak voorbij zien komen dat niet een OurBubble kwaliteitsstempel zou kunnen krijgen. Deze Quilted Bomber vond ik overigens bij ASOS.

Spiewak-Bomber-Quilted

Tags from the story
, ,