Topman Winter Sweater,

Topman Winter Trui Header

We blijven even in de winterse stemming. Dit maal met een kersttrui en wel van Topman. Topman is haast een Primark label, maar dan net anders. En deze week schrok ik van het nieuws dat de Topman collectie tegenwoordig bij de Bijenkorf te vinden is. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het een prima idee van een warenhuis om meerdere segmenten tegelijk te bedienen, maar ik meen me te herinneren dat de Bijenkorf juist enkel nog in het hoge segment wilde uitbreiden en we kunnen alles van Topman vinden, maar hoog segment is het toch zeker niet.

Op zich wel prima dat ze deze collectie in het assortiment hebben opgenomen, ze hebben namelijk in die collectie een paar prima kersttruien zitten en ik kan de lol van een kersttrui wel begrijpen, maar zou hier weer niet de absolute hoofdprijs voor willen lappen. En nu kan ik dus een fancy warenhuis in lopen, daar een kersttrui kopen, zonder dat ik helemaal bankroet ga. In tegendeel, de sushi die ik onderweg er naartoe zal eten kost me meer dan die Topman trui.

Topman-Winter-Trui

 

Tags from the story
,