Vince 3 in 1 Field Jacket,

Na een eeuwenoud label van vanmorgen naar een vrij jong en nieuw label deze middag. En dit is een prijspakker. Ik weet wat je denkt: “Kolere weer een dikke 500e voor een jas.”, maar dit is meer dan een jas. Dit is drie jassen tegelijkertijd. En die prijs gaat aan het einde van dit verhaal ineens een stuk omlaag, dus blijf even hangen.

Vince is een jong label uit L.A., ooit in de begin jaren rond 2002 enkel bekend van mooi gebreide truien. Door de jaren heen is het een label wat volledig uit de klauwen is gegroeit met een volledige heren en dames collectie van truien, jassen naar schoenen en accessoires. In de meest recente collectie zit dus deze field jacket. En deze jas is drie jassen in één. De buitenlaag en de voering zijn beiden los te dragen. En gecombineerd vormen zij een belachelijk warme winterjas die er ook nog eens bijzonder prima uit ziet. Ik spotte deze jas bij East Dane, alwaar ik nog meer zag. Zoals je wellicht weet is het donderdag Thanksgiving de dag hierna is traditioneel de uitverkoopdag van de States, Black Friday. En East Dane heeft daar zoveel zin in dat ze nu alvast begonnen zijn met de aanbiedingen van Black Friday. Kortingen gaan tot 25% wanneer je meer dan 1000 dollar uitgeeft. Met deze jas pak je al 20% mee, niet gek. De spelregels van die actie zijn op de actiepagina van East Dane terug te vinden.

Vince-3-1-Field-JacketVince-3-1-Field-Jacket-Header-Crop