Visvim Albacore Denim Shirt,

Visvim Denim Shirt Header

Nu snap ik best dat wanneer een shirt van Visvim komt het over het algemeen niet het meest goedkope shirt ever zal zijn. Ik begrijp dat dit merk belachelijk veel aandacht heeft voor de details en redelijk perfectionistisch is wanneer het gaat om materiaal keuzes. Maar holy fucking shit. Dit shirt is wel even next level qua pricing. Visvim degradeert Thom Browne even tot middensegment.

En hoe vet ik het shirt ook vind, de prijs ik naar mijn idee een kleine 400e te hoog. Weet je zelfs een 250e zou ik nog kunnen indenken voor dit shirt, 299 voor wanneer ze het een beetje exclusief willen houden, maar een dikke 600 euro voor een denim shirt. Ja de knopen zijn van parelmoer, ja het katoen is een van de beste soort ever, de Egyptische Giza, maar hou nou toch even op zeg. Mocht je echt van gekkigheid niet meer weten wat je met je geld moet doen, dan is dit shirt wellicht voor jou. Voordeel van dit shirt is wel dat ik RRL nu in eens goedkoop vind, zal mijn creditcard blij mee zijn.

Visvim-Denim-Shirt-Full