Alden Longwing Brogue Cordovan,

Alden Longwing Brogue Cordovan Header

Kerstbonus in de pocket? Mooi, tijd om die uit te geven. En ik kan me geen betere besteding bedenken dan een paartje Cordovan Longwings van Alden. Oké, ik kan me tal van betere zaken bedenken waar je 800e aan stuk kan gooien, zaken waar anderen ook beter van zouden worden. Maar fuck dat, ik zit hier niet om jouw een kerstgedachte te laten uitvoeren.

Doe gewoon je ding, scoor die schoenen waar je al jaren je ogen op hebt laten vallen. Volgende maand mag je de eindjes weer aan elkaar knopen. Sparen is voor later. En dit paartje schoenen is een investering. Tegen de tijd dat je de volgende kerstgratificatie pakt in 2015 beginnen deze Longwings net een beetje te leven. En de komende 10 jaar kan je je bonus oppotten, geen nieuwe schoenen meer nodig wanneer je eenmaal deze juweeltjes aan je voeten hebt. Ik spotte ze bij Frans Boone.

Alden-Longwing-Brogue-Cordovan-Full