Begg & Co Sjaal,

Begg And Co Sjaal Header

Nu weet ik niet hoe goed jullie bestand zijn tegen de kou, maar de laatste dagen hunker ik toch wel weer redelijk naar een warme sjaal. Klein probleem, alle sjaals die ik ooit heb gekocht zijn ondertussen gejat door mijn vriendin. Wellicht heb ik een verwijfde smaak en is dat de reden, of eet zij sjaals werkelijk als ontbijt, feit is wel ik grijp altijd mis.

Dus is het tijd voor een nieuwe. En browsend door de nieuwe items bij Mr Porter spotte ik deze van Begg & Co. Nu had ik nog nooit van het label gehoord maar het schijnt in 1866 ontstaan te zijn en komt uit Schotland. 1 en 1 is 2 dus dit moet hip zijn. En al is het het niet, dan moet het op zijn minst warm zijn, want Schotten zijn gewend aan koud kloteweer en weten als geen ander zich daar tegen te beschermen.

Begg-And-Co-Sjaal