Clarks Originals x MF Doom Wallabee,

Clarks-MF-DoomWanneer je ziet dat de voorgaande edfities van de MF Doom Clarks voor de hoofdprijs door resellers over de toonbank gaan, dan weet je dat je spijt gaat krijgen als je deze nieuwe uitvoering niet nu op de kop tikt. Want ook dit jaar bundelen MF Doom en Clarks de krachten en komen ze hard met een nieuwe collab.

Uiteraard is de Wallabee hier ook weer het uitgangspunt. De kleurencombo is gebaseerd op de kleuren van de Knicks. De materiaalkeuze is prima in orde. Superzacht nubuck op een oranje achtige crêpe zool. De veter is komt uit je favorieten hikingboots. De voering is wit met een print MF Doom, datzelfde logo vindt je overigens ook op de hiel van de Wallabee. Al met al een prima combinatie die binnen nu en 3 jaar voor een drievoud van de hand gaat. Maar laat je niet verleiden tot resell praktijken, kopen en rocken, dat zal mijn advies zijn.