Deus Crewneck Sweater,

Omdat je niet iedere dag even heen en weer kan vliegen naar Bali om daar in het Deus Café de laatste items van die sympathiek lui aan te schaffen, heb ik hier een bescheiden tip. Bij East Dane hebben ze een redelijk grote collectie van Deus. En alles daar is nog bijzonder vriendelijk van prijs. Check deze crewneck bijvoorbeeld.

Daar je ondertussen wel genoeg gewone grijze crewnecks hebt is deze blauwe prima voor de afwisseling. En voor net iets meer dan tachtig euro is die van jou. Ik zeg het je, dat is een prima eerlijke prijs voor een even zo prima eerlijke sweater. Gratis geleverd en wel, hier kan geen Zalando tegenop. Mocht je de spullen van Deus gewoon even willen passen onder het genot van een goeie kop koffie, kan je natuurlijk ook naar Baretta.

Deus-Crewneck