Gitman Vintage Indigo Plaid,

Gitman Vintage Indigo Plaid Detail Header

Van goede geruite shirts kan je er nooit genoeg hebben. De prijs van dit shirt is niet de allervriendelijkste, maar dit shirt is iedere dollar echt meer dan waard. Gitman Vintage is simpelweg een van de betere shirt makers. En misschien is de fit niet geheel jouw ding, iedereen heeft toch wel een goede kleermaker in de buurt. En bij een shirt van 160+ euro’s kan die 10 euro vermaakkosten er altijd wel bij.

Dit shirt van Gitman Vintage is vooral ernstig vet door de ruit. Indigo blauw met rood, hier kan helemaal niets mis mee gaan. Uiteraard is dit shirt helemaal made in USA en dat schijnt nogal een kwaliteitsdingetje te zijn, wat het vooral erg goed doet bij de patriottistische Amerikanen. Gooi een extra vleugje Americana door je outfit met dit Indigo Blue x Japan Red plaid shirt van Gitman.

Gitman-Vintage-Indigo-Plaid