Levi’s Vintage Clothing Turtle Cable Knit,

LVC Turtle Neck Header

Levi’s Vintage Clothing doet het natuurlijk bijzonder prettig op denim gebied en ik ben ook wel behoorlijk enthousiast geworden van de verschillende suède bombers die de afgelopen tijden gelanceerd zijn door dit label. Maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit een Cable Knit Turtle Neck van ze voorbij heb zien komen. En als die er al eens was geweest, dan heeft die bijster weinig indruk op me gemaakt.

Maar toen ik deze Turtle Neck zag bij Stuarts London moest ik er wel over schrijven. Bij voorkeur had ik ook op de buy now knop geramd, maar de budgetten zijn tot een dieptepunt gekomen na wat gekke aankopen in de afgelopen dagen. Dus deze wollen trui van LVC gaat op de wishlist en wanneer de budgetten aangevuld zijn en de temperatuur buiten nog lager is ram ik alsnog op de knop. Wat een ongelooflijke top trui.

LVC-Turtle-Neck

Tags from the story