Maison Martin Margiela Ice Bucket,

MMM Ice Bucket Header

Hahaha, wow. Hahaha.. nee serieus.. deze is werkelijk briljant. Ga naar de Gamma, koop een verfemmer en een pot verf en je kan wat Maison Martin Margiela kan. Ik geloof dat we hier het toppunt van decadentie bereikt hebben. Dat je een verf emmer van extreem gepolijst metaal op de markt wil brengen is nog tot daar aan toe, maar dat je deze dan ook als Champagne Koeler op de markt zet. Waar staat die molen waar ze een klap van hebben gekregen? Als we daar collectief onder gaan staan, wellicht worden we dan even briljant.

Stel je de ochtend voor dat ze door de accessoire collectie schetsen heengingen. “Zo en wat is jouw plan? Een verchroomde verfbak met de hand gemaakt op de markt brengen als wat?” En dan zonder enige vorm van schaamte het gewoon ook gaan maken. Het ergste is nog, dat het mij niet eens zo verbazen dat dit ding binnen no time is uitverkocht. Sterker nog, ik ben er bang voor deze bij bekende in huis tegen te gaan komen. En dan wel met ze allen een Cava van Freixenet gaan slobberen, er moet immers ergens op bespaart worden.

MMM-Ice-Bucket