Mark McNairy Brogue Boot,

Mark McNairy Commando Brogue Boot Header

Deze man blijft gewoon stilletjes aan vette, hele vette schoenen droppen. En wanneer je gasten als Pusha T je shows hebt lopen en toch nog de tijd neemt om met een bescheiden blog uit Nederland af en toe heen en weer te mailen, dan ben je dus een hele grote kerel. No jokes, sinds dat we in 2011 in de Volkskrant een klein item hadden is er vriendelijk email verkeer met een van de gekste ontwerpers van de laatste jaren.

Naast zijn werk voor Woolrich en zijn kleding label heeft deze man dus met Sanders & Sanders nog een schoenen label ook. En dat is naar mijn mening nog het vetste wat hij doet. Stuk voor stuk zijn alle schoenen goud. De kwaliteit is top notch en de designs zijn stuk voor stuk vet. Neem nu bijvoorbeeld deze Brogue Boot in een diepe Navy blauwe kleur. Compleet met een heftige commando zool en de veters die je kent uit je Timberlands. Al met al een geniaal schoentje van Mark McNairy.

Mark-McNairy-Commando-Brogue-Boot

 

Tags from the story
,