MKI Cashmere Merino Crew Neck Cable Knit,

MKI Cable Knit Crew Header

MKI of wel Miyuki-Zuko, hebben we wel vaker over geschreven. Een verdomd goed private label uit Leeds. Mooi spul voor een vriendelijke prijs. En ik weet niet of je nog een stuk bonus over hebt na die schoenen van deze ochtend, maar stel je hebt nog knaken liggen, tik dan meteen deze crewneck op de kop.

Prima over een van die vele Oxford Cloth Button Downs van je, op een oude versleten rauwe denim, pijpen oprollen en die Aldens eronder. Helemaal Ivy, helemaal goed. Deze crewneck levert behoorlijk wat bang voor een buck. Mooi gebreid van een wolblend van Cashmere en Merino. Superzachten warm. Tel de uiterst prima fit boven op die lage prijs en je weet dat je een top trui in je handen hebt met deze MKI Cable Knit.

MKI-Cable-Knit-Crew