A.N.T. Sports,

ANT Sports

Je kon er op wachten, altijd midden tussen de seizoenen dropt A.N.T. een injection collectie welke dan in het teken staat van één thema. Waar bij de normale zomer en winter collecties een divers aanbod is van shirts, sweaters, joggers en jassen in tal van kneiterharde kleurencombo’s biedt de injection collectie een aantal items met één strak uitgevoerd thema.

Dit maal krijgt deze tussencollectie het label A.N.T. Sports mee en verdomme wat is deze drop kapothard. De lijn is duidelijk geïnspireerd door de sportswear lijnen van fashion labels uit de jaren 90. En persoonlijk vind ik dat een goed uitgangspunt. De collectie bestaat uit een jogger, sweaters, cap en bucket hat in een prima combi van navy met her en der wat grijs en knalrode accenten. Vooral de jogger en de crewneck sweater zijn mijn favoriet uit deze collectie. Opvallend is dat er wordt afgeweken van een traditie, voorheen kon je op haast alle sweaters en jassen links onder op de rug een grijs zwarte geweven patch van A.N.T Origins vinden. Voor deze A.N.T. Sports collectie heeft deze patch een make-over gekregen welke verdomd goed uitpakt bij het hele sportswear thema. Je kan de collectie vinden in de voorverkoop bij A.N.T Origins zelf en na de release ook bij Go-Britain. De foto’s zijn overigens geschoten door Chloë Alyshea Emily van THRLD Studio.