Nike Air Max ’93,

Nike Air Max  Header

Gewoon de laatste maandag van 2014 houden wij een Nike dagje, moet kunnen. Helemaal omdat END ineens een refill op de Nike voorraden heeft gehad met een en al juweeltjes. Na die ’95 van deze ochtend dacht ik dat het wel klaar was. Toen was daar ineens deze ’93. Eigenlijk kent de ’93 een zelfde verhaal als de ’95. Nooit echt een mainstream schoen geworden, echter had deze schoen toch echt wel alles in zich om helemaal mainstream te worden.

Ik ben wel bang dat we in 2015 een jaar krijgen met meer en meer ’93’s. Sterker nog, wellicht wordt 2015 wel het jaar dat de ’93 meer uitgemolken raakte dan een Huarache. Ik zeg het je, pin me er niet op vast, maar het zal mij niet verbazen. Als Nike heel 2015 blijft komen met colorways als deze Nike Air Max 93 in Dark Dune en Jade Stone, dan mogen ze hem uitmelken als een malle. Godverdomme wat is dit een heerlijke schoen geworden. En zo op het oog lijkt de shape ook nog dik in orde te zijn. Kom maar door met meer van dit moois Nike!

Nike-Air-Max-93

Tags from the story
, ,