Nike Air Trainer 1,

Nike Air Trainer Header

Het is redelijk ziek, maar ik heb een onstilbare honger naar meer schoenen. En dit loopt de laatste tijd weer helemaal uit de klauwen. Zo dropte vrijdag die AJ6 InfraRed en wat doe ik, in plaats van een lunchen, hol ik in mijn lunchpauze naar de Nieuwendijk om te kijken of ik ze nog in een US10 op de kop kan tikken. En verdomd, Kings op 121 had gewoon nog 2 paar liggen in mijn maat.

Toch blijf ik altijd naar mijn zoveelste aankoop speuren en heel af en toe spot je dan ineens een webshop waar je nog nooit over gehoord hebt, maar waar een belachelijk goeie inkoper op Nike zit. Check deze Trainer 1 Low in een heerlijke colorway. In deze combo heb ik jaren terug nog een Pegasus ’89 gekocht, maar stiekem doet die kleurencombinatie het gewoon nog beter op een lage Trainer. Anyways, wanneer je met deze rammers komt, ben ik bijzonder benieuwd welke juweeltjes er nog meer gaan verschijnen in de Nike hoek.

Nike-Air-Trainer-1-Full