Nike KD VII Lifestyle,

Nike KD VII Lifestyle Header

Nike dagje bij OurBubble vandaag, maar deze units uit de lifestyle collectie van Kevin Durant wilde ik jullie niet onthouden. Ik heb eerdere lifestyle edities van KD niet op het net gegooit, die van LeBron is tijden terug eens voorbij gekomen, maar de KD’s hebben OurBubble nooit eerder gehaald. Ik vond ze gewoon te ingewikkeld, te complex.

En toen dropte ze ineens in een volledige rode uitvoering. De tering, nee heus, deze schoen is belachelijk vet. Ik weet zeker dat er genoeg haters zijn die ze niet vet vinden, maar check de details. En kijk daarna eens naar de prijs. Deze schoen is dus veel goedkoper dan een AJ6, maar voor wat betreft kwaliteit ligt deze schoen even wel een paar flinke treden hoger. De afwerking van deze KD VII Lifestyle is topnotch. En iedereen die nu nog ligt te slapen staat over 10 jaar in de rij voor de retor, wedden!

Nike-KD-VII-Lifestyle

Tags from the story
, ,
0 replies on “Nike KD VII Lifestyle,”