Patagonia Bivy Down Vest,

Patagonia Body Warmer Header

Dus de hele vorige week was het ijskoud op de daily commute naar kantoor, stevig ingepakt in mijn dikke Penfield Hoosac door de straten. Zo ook deze ochtend. En zweten als een otter toen ik op kantoor kwam. Gezeik ook altijd met die temperaturen in Nederland. Nooit maar dan ook nooit is het een aansluitende periode ongeveer gelijk kwa temperatuur. En voor zo’n dag als vandaag had een denim jacket met een simpel down vest erover prima kunnen volstaan.

Laat Patagonia nu net dit briljante stukje colorblocking op de markt gezet hebben. Simpel, rood met navy blauw en een prachtig jaren tachtig woven logo op de borst. Hier is helemaal niets mis mee. En met helemaal niets mis bedoel ik dus ook de donsvoering welke op ethisch verantwoorde wijze gewonnen is. Geen vogel is dwangmatig gevoerd, noch levend geplukt . Ook dat is Patagonia, verantwoord als een malle.

Patagonia-Body-Warmer

Tags from the story