Saucony x Penfield Shadow Original ’60/40′,

Saucony Penfield Header

Nu heb ik waarschijnlijk liggen slapen, ik had wel een aankondiging voorbij zien komen op de kanalen, maar ik was me geheel niet bewust van het feit dat deze sicke collab van Penfield en Saucony gister zou droppen. Wat een mazzel dat deze drop komt in een periode waar iedere dag wel weer een briljante schoen het levenslicht ziet en zelfs resellers geen tijd meer hebben om alles op te kopen.

Met andere woorden, met een beetje mazzel kan je deze schoen met gemak nog in je eigen maat vinden. En dat lijkt mij een bijzonder goed plan om te doen. Dit is een typische schoen waar je van gaat balen wanneer je deze niet op de kop het getikt. Sowieso is een Penfield schoenen collab niet een van de meest voor de hand liggende zaken en Saucony is nu ook niet bepaald aan het strooien met collabs. Daarnaast is de uitwerking van deze collab zeer goed gelukt. Vooral in de onderstaande kleur is deze schoen ernstig vet. Natuurlijk zijn de beige en blauwe versies aardig te noemen, maar deze olijfgroene variant is gewoon keihard. De schoen is gemaakt van suède, nylon, mesh en kent details als rope laces en een d-ring als veteroogje. Oh ja en de kleurencombi is spot on.

Saucony-x-Penfield