Shipmates Footwear Torpedo,

Shipmates Footwear Torpedo Header

Het is eindelijk zo ver, die lui van Shipmates Footwear hebben hun webshop opengetrapt. Vanaf afgelopen weekend kan je nu dus je pre-orders plaatsen voor wederom een heerlijk stuk schoennengeschiedenis van Hollands Glorie. Want ook Shipmates Footwear is weer gewoon een Nederlands merk.

Duidelijk geïnspireerd op de Japanners die zich hebben laten inspireren door de Amerikanen, maar dan samengesteld door een Hollander en gefabriceerd in Portugal, volg je me nog? Ik zie in deze schoenenlijn toch echt een stuk stuk Americana en wat Japanse Streetwear terug. Visioenen van VisVim en SeaVees schieten aan me voorbij. Op dit moment kan je via de site alleen de lage variant van deze Moccasin in het zwart suède of wit leder bestellen.

Beide schoenen komen op het haast sportswear achtige zool. De voering van allebei de schoenen is van een super zacht stuk koeienhuid. Ik kan niet wachten tot de rest van de samples ook het levenslicht krijgen te zien, want dit begin is zeer veel belovend. Erg tof om in een tijd te leven dat het ene na het andere unieke Nederlandse schoenenmerk van de grond komt. In Februari zal er overigens een pop-up in Amsterdam zijn van Shipmates Footwear, uiteraard zullen wij de details delen wanneer deze bekend gemaakt zijn. Tot die tijd verwijs ik je door naar de Shipmates Footwear site om daar je eerste pre-order te plaatsen.

Shipmates-Footwear-Torpedo Shipmates-Footwear-Torpedo-Header