Acne Studios Denim Shirt,

Acne Studios Denim Shirt Header

Het gemiddelde denim shirt van een denim label komt als een Western achtig shirt. Niets mis mee, maar soms wil je ook een iets dressier denim shirt. En dat is precies wat dit denim shirt van Acne Studios is, een dressy denim shirt. Op het oog een doodnormale button down, maar dan van een prachtig zachte denim.

Stijl zoals alleen Scandinaviƫrs kunnen leveren. Het enige nadeel van Acne Studios is de prijs. Nu is 180e voor een shirt ook weer niet al te erg, maar toch, de psychologische grens van wat ik aan een shirt wil besteden ligt daar net 3 tientjes onder. De vraag is, gaan we wachten op de sale of tikken we deze nu direct even binnen? Check het shirt bij Mr Porter.

Acne-Studios-Denim-Shirt

Tags from the story
, ,
0 replies on “Acne Studios Denim Shirt,”