adidas ZX Flux,

adidas ZX Flux Header

Die ZX Flux is wel een gouden greep geweest van adidas. Ik kan me niet herinneren wanneer het was dat ik haast vaker 1 model van adidas spotte dan 1 model van Nike. Natuurlijk loopt de halve wereld op Huaraches momenteel, maar het lijkt erop dat de rest dan de ZX Flux rocked. Natuurlijk blijft het adidas en blijven er genoeg lelijke colorways gedropt worden van deze prima schoen, maar toch meer dan eens komen ze ook met vette kleurencombinaties zoals deze.

Semi Solar Pink en Core Black, zo heet die. Welk gedeelte van deze naam de blauwe lining beschrijft durf ik niet te zeggen. De buitenkant van de schoen is verder roze met wat zwarte details. En dit alles rust dan weer op een spierwitte zool. Al met al een uiterst prima uitvoering van de adidas ZX Flux. Ik spotte deze op voorraad bij END.

adidas-ZX-Flux

Tags from the story
,