Arternative Crewneck,

Arternative Crewneck Header

Omdat je van grijze crewnecks werkelijk geen genoeg kan hebben, hier nog een kleine tip. Die lui van Afura hebben weer wat crewneck sweats van Arternative binnen gekregen. En Arternative is dat sympathieke label uit Antwerpen waar ik enige tijd terug al over schreef. Anyways, dat label heeft dus weer een prima grijze sweat gemaakt met vet knalrood logo op de voorkant.

En die sweat met dat logo van dat label is dus nu op voorraad bij die ene shop. En dat leek mij nou weer nieuwswaardig genoeg om te melden. Ook fijn is overigens de prijs. En natuurlijk de snelle shipping van die boys. En het feit dat je ook je bestelling gewoon kan afhalen en dan nog een bak koffie kan krijgen. Ik zie jullie zo wel bij Afura, wanneer we allemaal ons Arternative pakketje ophalen.

Arternative-Crewneck

Tags from the story
,