Barbour x Deus Ex Machina Jacket,

Barbour Deus Header

Heerlijk hoor, even zo’n onverwachte collab tussen twee labels welke eigenlijk nog redelijk voor de hand liggend is ook. Deus Ex Machina x Barbour International, je moet er maar op komen. De logica is overigens nog niet eens echt te ver gezocht. Deus Ex Machina is bekend van hun custom made cafe racer brommers. En Barbour International maakt al jaren jassies voor op de brommers. Dat was zeg maar ook wanneer Steve McQueen zijn Barbour jas droeg.

De collab tussen deze twee labels is prima gelukt. Als uitgangspunt hebben ze de gebruikelijke Barbour International Jacket genomen. Gezien het down under nooit echt heel erg bagger weer is, hebben ze bij Deus besloten om voor een ongevoerde katoenen versie van de International Jacket te gaan. En dit alles in een Crocodile Dundee- achtige zandkleur. De jas van de collab spotte ik op voorraad bij Stuarts in London.

Barbour-x-Deus

 

Tags from the story
, ,