Barbour x White Mountaineering Jacket,

Barbour White Mountaineering Header

Verdomme dat gekke Barbour blijft ook maar met harde collabs komen. Nu gooien ze ineens een collab met het heerlijke White Mountaineering de wereld in. De hele collectie voor de lente is te vinden bij Stuarts London, maar deze jas in het bijzonder wilde ik wel even uitlichten. De jas is verkrijgbaar in twee kleurencombinaties waarvan deze bruine versie wel het vetst is.

Gemaakt van die gewaxede lappen kaoten die je kent van Barbour en komende met die detailfratsen van White Mountaineering. Details als een gedeeltelijke camo voering en duizend en één zakken her en der verspreid over de jas. Al met al is het een juweeltje. Perfect voor die dagen dat het lente wordt, maar nog steeds zeiknat is. Zeg maar zoals deze hele winter hier dit jaar geweest is. Zoals gezegd ligt de jas op voorraad bij Stuarts, alwaar je ook de hele Barbour x White Mountaineering collectie kan vinden.

Barbour-White-Mountaineering

 

Tags from the story
, ,