Belstaff Champion Black Waxed Jacket,

Belstaff Champion Header

Holy shit, wat blijft dit eigenlijk toch een gruwelijk vet label. Natuurlijk is het jammer dat het niet meer dat OG heritage label is, maar gewoon keihard high fashion fashion in handen van JAB Holding. Zegt je wellicht niets, maar das dezelfde club die eigenaar is van labels als Bally en Jimmy Choo. Niet bepaald merken binnen het OurBubble segment.

Maar Belstaff is wel gewoon vet. Neem deze Champion jas van Belstaff bijvoorbeeld. Dit is toch eigenlijk niets anders dan een luxe versie van een Barbour International Jacket. En das toch nog steeds een van de meest beschreven jassen op OurBubble. En hoewel Belstaff niet meer het echte originele label is, blijft het wel een merk met een stukkie geschiedenis, vorig jaar bestond het immers 90 jaar. En dat vindt je nu nog terug in de labels van het merk. Anyways, deze Champion jas spotte ik bij Stuarts en vond ik zeker vet genoeg om even op OurBubble te gooien.

Belstaff-Champion

 

 

Tags from the story
,