Denham x Ceizer x Baretta,

ceizer denham uptown

Bam, die boys van Baretta en Pieter Ceizer hebben weer eens de handen ineen geslagen voor wederom een puike collab. Na die ongelooflijk verse Naked & Famous triple collab ter gelegenheid van het drie jarig bestaan van het nieuwe Baretta, knallen ze gewoon in 2015 weer een triple collab voor het nog nieuwere Baretta.

Ding is als volgt, Baretta loopt lekker, heel lekker. Trouwe groep fans die graag hun denims en alles erbij halen bij die ene shop. Alleen die trouwe fans worden ouder en zoeken dan vaak steeds een net wat zakelijkere, sophisticated look, zonder het Baretta gevoel te verliezen. Ondernemers als het zijn hebben ze bij Baretta besloten om een extra shop te openen die meegroeit met hun trouwe klant. Dat is dus UPTOWN geworden. Volgens bronnen is dit de winkel die dus echt ontbrak in het Haagse. En samen met die extra Baretta, de oude vertrouwde blijft immers bestaan, gooien ze nu een vertrouwd concept in de ether. En geloof me, deze wil je echt niet missen, de Denham x Ceizer x Uptwon trui.

Ik zag een van die Baretta bazen op dat fashion ding in de RAI dit weekend, ik noem verder geen namen daar dit dan een een gevalletje wikileaks waar Snowden nog een puntje aan kan zuigen wordt. Nu ben ik niet bang voor sancties, maar ik zal dit geheim mee dragen tot de officiĆ«le onthulling. Het enige wat ik kan zeggen na het zien van de foto’s is dat je gaat balen als een stekker wanneer je aan het slapen bent en naast het net vist.

De trui wordt verkocht op 13 Februari bij Baretta UPTOWN, en voor de mensen die zich nu al inschrijven voor de pre-sale hebben ze nog meer leuks. Ceizer heeft namelijk net een boek gedropt “Love Letters” heel vet, met allerlei platen van de held. Dat boek krijg je dus bij die trui wanneer je die nu reserveert. Ik had graag alvast een foto willen droppen van de trui, maar je moet het maar effe met een plaatje van het interieur van UPTOWN doen, ook vet!

Baretta Uptown

 

Tags from the story
, ,