Filling Pieces Neoprene Black,

Filling Pieces Neoprene Black Header

Mocht je Ronnie Fieg op Snapchat volgen, dan zal je weten dat Guillaume van Filling Pieces zich momenteel kostelijk aan het vermaken is in Zuid Europa. Dat terwijl hier in het Noorden gewoon even zijn laatste aanwinsten van de Filling Pieces familie de winkels binnen komen vallen. Sinds gister op voorraad bij onze vrienden van Afura, deze neopreen versies van de Filling Pieces Low Top.

De Low Top kent in deze uitvoering een kleine make over. De hiel heeft een nieuwe strap over de hak gekregen en ook bij de bovenste twee veteroogjes loopt de lijn net weer anders. Het neopreen op de toe box en side panels komt met een blokjes patroon wat vetter uitpakt dan deze zin doet vermoeden. Oh ja, en all black everything enzo, wat geloof ik nog steeds wel een dingetje is in sneakerland.

Zoals gezegd, je vindt deze units van de nieuwe Filling Pieces collectie bij die helden van Afura!

Filling-Pieces-Neoprene-Black

Tags from the story
,