Our Legacy Chambray Camo Shirt,

Our Legacy Chambray Camo Header

Shit, deze post had gisteren online moeten gaan. Ultiem shirt voor Blue Monday. Maar wellicht was dat te opportunistisch voor de #hashtags en alles. Dus dan maar vandaag. Nu maar hopen dat dit niet toevallig Camo Dinsdag is of zoiets. Je weet het immers nooit met die marketeers tegenwoordig, fuck voor alles is wel een nieuwe dag in het leven geroepen.

Dit shirt verdient overigens wel zijn eigen dag. Ik denk aan de woensdag. Gewoon iedere woensdag dit shirt rocken. Waarom ook niet? Niet meer nadenken over de outfit, gewoon voor iedere dag een standaard ding. Dan kan je heel hip roepen dat je geen keuzes in je kleding voor de dag hoeft te maken en je dit enorm helpt in je enorm verantwoordelijke job. Zeg maar zoals Jobs dat deed met zijn coltrui en Zuckerberg dat doet met zijn tees. Om keuzestress te beperken maar 1 outfit per dag in je kast hebben hangen. Wat een idioten. Dat gezegd hebbende, stel nu dat je maar 1 shirt zou mogen dragen van je zelf omdat je bang bent dat je anders een burn out krijgt, kies dan voor dit shirt. Camo Chambray, ik geloof dat ik niet verder hoef uit te leggen waarom.

Our-Legacy-Chambray-Camo

Tags from the story
0 replies on “Our Legacy Chambray Camo Shirt,”