New Balance 996 Deconstructed,

New Balance  Decon Header

New Balance pakt het in 2015 weer eens net even iets aan. Natuurlijk blijven ze komen met keiharde kleurencombo’s van legendarische klassiekers Made in USA of UK, die keus blijf bestaan. Maar daarnaast hebben ze een lijntje met re-engineered schoenen. In die lijn vind je moderne interpretaties van classics, zoals bijvoorbeeld deze 996.

De 996 reengineered deconstructed is een schoen zonder voering. Ja de naam was weer lekker verhelderend. Erg vet is dat het bovenwerk van enkel twee lappen leder gemaakt is. De bevestigingsnaad vindt je op de hiel van de schoen en heeft het meest weg van de naad zoals je die normaal op de toebox van een mocassin vindt. Het leder is geperforeerd voor die extra freshness. De veters zijn ook van leder en de zool is high tech lichtgewicht. Alles bij elkaar opgeteld krijg je een uiterst prima lente sneaker van New Balance. Deze is te vinden bij Stuarts London.

New-Balance-996-Decon