New Balance 998,

New Balance  Header

Mocht je nog even een sale pakker willen mee pakken, dan is deze voor jou. Nog geen 130 dollars voor een Made in USA New Balance 998. Is er geen catch? Natuurlijk wel, je moet effe een afleveradres in de States fixen en die je pakketje laten doorsturen. Maar dan nog met al die moeite zit je voor een dubbeltje op de eerste rij.

Want wat je krijgt is een keiharde colorway van de New Balance 998, een kleurtje welke ik in NL niet in de shops heb zien liggen. Nu zegt dat natuurlijk niets, ik kom ook niet in iedere winkel in het land, maar toch. Zwart su├Ęde met witte, grijze blauwe en roze details. Oldskool kleuren als een malle maar het werkt briljant. Gek genoeg hebben ze alle maten gewoon op voorraad, dus bel je maten in de States, ship je order naar hun en vraag hun je pakket door te sturen. Of gebruik een proxy dienst als Viabox bijvoorbeeld. De New Balance 998 vind je bij Need Supply, had ik dat al gezegd?

New-Balance-998-Full