Nike ACG Wildwood,

Nike ACG Wildwood Header

Een tijd terug schreef ik al heel blij over de ACG lijn en ook al over de re-re-re-release van de ACG Wildwood. Het blije gevoel blijft gewoon nog even voortduren na het zien van de nieuwste telg in de ACG Wildwood familie. De angst dat deze schoen volledig gehoereerd gaat worden is echter wel direct bevestigd. Maar tot dat iedereen weer keihard op de bandwagon is gesprongen, moeten we maar gewoon genieten van het geen Nike ons brengt.

En wat ze nu brengen is dus een Wildwood in overwegend olijfgroene/ khaki tinten met hier en daar een zwart panel. De shape ziet er oké uit. En de materialen die gebruikt zijn schijnen uit de premium hoek te komen. Dus al met al zie ik geen enkele reden om deze Nike ACG Wildwood niet te kopen. Ik spotte ze overigens bij OKI-NI.

Nike-ACG-Wildwood

Tags from the story
, ,
0 replies on “Nike ACG Wildwood,”