Polo Ralph Lauren Sweater,

Ralph Lauren Crewneck Header

Kan je niet wachten op de 13de van Februari en heb je echt nu nu nu een goede sweater nodig, dan kan je natuurlijk ook even naar de Bijenkorf surfen en daar dit juweeltje van Ralph Lauren op de kop tikken. Juweeltje? Ja heus.

Voor een redelijk vriendelijke prijs heeft Ralph Lauren een premium versie van het ordinaire sweatshirt op de markt weten te trappen. Voor ome Ralph is dit dus echt een steal. De lap piqué katoen welke ze gebruikt hebben voor de sweater ziet er echt heel lekker uit. En het Polo logo op de linkerborst is gewoon uitgevoerd in meerdere kleuren. En ja dat is redelijk uniek voor de normale sweaters bij Ralph. Op de oude Oxford Cloth Button Downs was het de normaalste zaak van de wereld, maar de sweaters mochten zich zoveel luxe nooit toe-eigenen. En voor je gaat zeiken over het feit dat ik lyrisch word over de kleuren van een Polo logo, denk dan nog maar eens terug aan die keer dat je twijfelde over de aanschaf van een paar Nike’s vanwege de kleur veters…

Ralph-Lauren-Crewneck

 

Tags from the story
, ,
0 replies on “Polo Ralph Lauren Sweater,”