Saint Laurent Denim Jacket,

Saint Laurent Denim Jacket Header

Nu we toch aan het pennen zijn over luxe varianten van bekende jassies, kon deze denim jacket van Saint Laurent natuurlijk niet achter blijven. En normaal heb ik weinig met dergelijke high fashion labels. ik vind ze vaak te complex, te duur en gewoon niet vet. Maar dit jassie van Saint Laurent is bikkelhard.

Van de stof tot de fit, alles klopt werkelijk aan dit denim jassie. De lap dirty denim welke gebruikt is heeft een schitterende kleur en heeft precies op de juiste plekken wat vintage look behandelingen gekregen. Het ouderwetse schuurpapiertjes werk, te kneuterig voor worden, maar het pakt verdomd lekker uit bij deze jas. Valt er niets te zeiken? Natuurlijk wel! Voor hetzelfde geld koop je drie verschillende kleuren van de standaard Levi’s Trucker Jacket en laat je ze helemaal op maat afmaken door je vaste tailor, exclusiever maar even iets meer gedoe. Aan jou de keuze. Dit jassie van Saint Laurent spotte ik overigens bij Mr Porter.

Saint-Laurent-Denim-Jacket

 

Tags from the story
, ,