Thom Browne 2014/2015,

Thom Browne

Juist, nieuw jaar nieuwe kansen om compleet failliet te gaan met dat fashion ding. En dan bedoel ik geen jeansonline failliet maar gewoon echt zwarte lijst bij alle creditcard companies niveau. En ik geloof dat dat dit jaar weer prima kan gaan lukken met Thom Browne. Deze man heeft dat straatfashion gebeuren de afgelopen jaren al flink naar next levels gehaald en met de nieuwste collectie is het wederom keihard raak.

Denk aan goede dress shirts, grijze sweaters, bombers, grijze pakken, eigenlijk alles waar je de juiste basics van in je kast moet hebben hangen. Ik zeg hierbij overigens niet dat al je basics van Thom Browne dienen te zijn, integendeel, geen hond kan dat betalen. Maar vul nu gewoon je kast met basics die lijken op deze Thom Browne items, koop 1 รก 2 Thom Browne items erbij en bam. Onze vrienden bij END helpen je graag van je centen af trouwens, check hun Thom Browne collectie.