Tricker’s x The Bureau Belfast,

Trickers TBB Header

Tricker’s en The Bureau Belfast hebben weer een nieuwe collab aan de lange lijst van specials toegevoegd. De shop en dit label hebben deze truc al zo vaak gedaan en keer op keer blijft het bijzonder vet. Ook deze uitvoering van de Tricker’s x The Bureau Belfast boot is weer belachelijk hard.

En het concept is zo eenvoudig. Je neemt een mooie brogue boot, kiest hiervoor een heerlijke lap premium leder voor uit, bedenkt welke kleur details erbij passen en bam je hebt een winnaar in handen. Voor deze keer hebben ze gekozen om het geheel dan ook nog eens op een commando zool te naaien en het resultaat is verbluffend. De perfecte boot voor deze druilerige winter die maar geen winter wilde worden. Uiteraard vind je deze boot enkel op voorraad bij The Bureau Belfast.

Trickers-TBB

Tags from the story
, ,