Acne Studios Jam Ups Denim Jacket,

Acne Studios Denim Jacket Header

Ik was zo hard niet op zoek naar een zwarte denim jacket, maar ja, op het moment dat je beseft dat je het nodig hebt, is het te laat en kan je het niet meer vinden. Zo gaat dat steevast bij mij en mijn fashion grillen die als een sinus en een tangens dwars door elkaar lopen.

Anyways, ik was een beetje aan het browsen door de nieuwe collectie van END en spotte daar dus deze briljante denim jacket. Afwerking on point, zoals je zou verwachten van Acne. De stof is een katoen en elastaan blend, de fit is slim maar door de elastaan in de stof niet strak. Nu maar wachten tot ik een gat in mijn kledingkast zie en de noodzaak voor een zwarte denim jacket zie.

Acne-Studios-Denim-Jacket

 

Tags from the story
,
0 replies on “Acne Studios Jam Ups Denim Jacket,”