adidas ZX Flux,

adidas ZX Flux

Die lelijke adidas Yeezy Boost dropt eerdaags in Nederland als het goed is alleen bij Patta. Maar wees gerust, binnen no time dropt die in alle Footlockers, adidas moet ergens die Kanye kosten terughalen. En wanneer ze droppen bij de grote FL zal het niet lang duren voor ze in de sale rekken verdwijnen. Verdomme wat is die schoen lelijk.

Wel tof dat adidas ondanks hun lelijke eerste Yeezy toch nog een dikke fuck you aan het Nike adres geeft. Hoe? Ze droppen gewoon een bijzonder succesvol schoentje in een colorway die heel hard doet denken aan die wel mooie Yeezy sneakers. Denk het blauw weg van deze ZX Flux en je hebt gewoon een black/ solar red combo. Yes adidas, tof, heel tof! En dan die naam, Black / Solar Green, durf mij nog eens te zeggen dat dit niet de “Hey Nike, Fuck You!” van adidas is.

adidas-ZX-Flux