Church’s Chelsea Boot,

Churchs Chelsea Boots Header

Weet je nog die Denham zwarte denim die ik vorige week op de kop getikt heb? Nou lijkt me een puik broekie om te rocken met een paar goeie zwarte Chelsea Boots. Laat ik nu net een tijd terug deze Chelsea Boots van Common Projects gespot hebben. Dus ik doork de archieven in, nergens meer te vinden die units. Crap.

Next best thing, alle online shops die je kent afstruinen en filteren op Chelsea Boots en niet stoppen tot je een ander perfect paar hebt gevonden. Fuck waarom is het leven op deze wijze zo duur. Ik spotte dus het perfecte paartje bij Mr. Porter. Nee het zijn geen schoentjes van Common Projects, maar deze units komen van Church’s en dat is dus minstens net zo vet. Oké je mist die goudkleurige cijfercode op de hiel, maar de rest van de schoen is dik in orde. Nu maar checken of mijn creditcard nog zin in het leven heeft.

Church's-Chelsea-Boots