Clarks Originals Desert Aerial Cola Suède,

Clarks Desert Boot Header

We gooien gewoon even een Clarks Originals dagje hier. En fuck, wanneer een merk uit het niets zo hard gaat als Clarks, dan mogen ze gewoon een volledige gratis takeover voor een dag op OurBubble doen. Dus nee, op geen enkele wijze heeft Clarks hiervoor betaalt. (Mocht je mee lezen Clarks, UK9 graag. Thanks, –red.)

Enige tijd terug heb ik bij Wijsman Cobblers een offerte aanvraag gedaan voor het plaatsen van een Vibram zool onder mijn SeaVees Chukka. Deze moet ik nog steeds even opsturen naar ze, maar mijn idee was om daar een witte Vibram zool te plaatsen. Leek mij wel tof een Desert Boot met Vibram zool. Tijdens het doen van die aanvrag zat ik waarschijnlijk op dezelfde golflengte (of website) als de Clarks designer verantwoordelijk voor deze Desert Boot. Verdomme wat is dit een allerjezus lekkere combinatie!

In plaats van een normale witte Vibram Christy hebben ze bij Clarks gekozen voor een lichtgrijze wedge zool met een speckle. Yes een Speckle Vibram zool, waarom ook niet. Dat Clarks dan ook nog eens kiest voor de beste kleur van een Desert Boot denkbaar, de Cola Suède maakt het feest helemaal af. Overigens vond ik deze briljante Clarks uitgave ook gewoon weer bij Stuarts London.

Clarks-Desert-Boot-Full