Clarks Originals Trigenic Flex Truffle Nubuck,

Clarks Trigenic Header

Jawel ik heb weer behoorlijk onder een steen gelegen. Blijkt dus dat dit schoentje dat voor mij helemaal nieuw is, reeds ergens in september vorig jaar in twee andere kleurtjes verkrijgbaar was. Wat kan ik zeggen, ik ben duidelijk niet zo Hypebeast als ik dacht.

Maar begrijp mijn verbazing toen ik deze schoen ineens bij Stuarts London op voorraad zag liggen. Holy shit, dit is een verdomd fijn schoentje. De lijnen van de Weaver vind je er in terug, maar dan van een lap nubuck in camo en op een soort Nike Free achtige zool. De zool komt overigens van Vibram. Anyways deze schoen is dik in orde naar mijn bescheiden mening. Sterker nog deze schoen is mijlen beter dan die Sportswear Hybrid schoentjes van enige tijden terug. Ik kan stellen dat Clarks Originals met deze Trigenic verdomd lekker bezig is. Nu nog een zandkleurige suède versie voor de zomer.

Clarks-Trigenic-Full

 

Tags from the story
, ,