Common Projects Achilles Retro Low,

Common Projects Achilles Low Header

Die adidas Stan Smith gaat lekker in de fashion scene, nietwaar? Mooi, tijd om iets anders te rocken dan. Dit zijn de Stan Smith’s zoals Raf ze eigenlijk gemaakt had willen hebben. Common Projects heeft weer wat tofs gemaakt van hun Archilles Retro Low. In deze uitvoering kent de schoen een kleine knipoog naar die Stan Smith’s, maar dan vele malen subtieler. De veteroogjes en de heeltab zijn duidelijk rechtstreeks van de Stan Smith gekomen, de rest echter is een ander verhaal.

Sowieso is er haast geen sneakerlabel te bedenken dat zo briljant is met hun lijnenspel. De schoenen zijn superslank, maar ook weer niet zo dat ze in een grote maat op een kano lijken. En de afwerking? Ronduit briljant. Superzacht kalfsleder vermaakt tot een mooie sneaker dankzij handwerk in Italiƫ. Geloof me, deze sneakers wil je hebben! Frans Boone heeft nog een aantal maten op voorraad voor je.

Update 06-02-2015: En anders heeft ook END nog even de OG colorway van de Stan Smith in een Common Projects uitvoering op voorraad.

Common-Projects-Achilles-Low-Full

 

Tags from the story
,
0 replies on “Common Projects Achilles Retro Low,”