Filling Pieces 2015,

Filling Pieces  Collectie

Man wat gaat het hard bij Filling Pieces, schoenen liggen over de hele wereld, marketing wordt ineens gedaan door een marketing afdeling, dat soort dingen. Zonder dollen hier kan ik alleen maar blij van worden. Dit betekent dat het lekker gaat met dit Nederlandse label. En dat is dan weer goed voor die hele Hollands Glorie vibe. Eerlijk is eerlijk, wanneer we het over die handmade Amsterdamse sneakergame hebben, dan hebben we het enkel over Filling Pieces. Die andere labels in Damsko zijn leuk, maar Filling Pieces blijft toch net iedere keer die ene stap harder gaan.

Vorige week dropte ineens een WeTransfer (Hollands Glorie ten top!) in mijn mailbox van de Filling Pieces marketing crew. Nieuwe shots van een deel van de 2015 collectie. Stuk voor stuk pareltjes en daarom gooi ik ze allemaal maar in de galerij. Ding is wel dat je om een beetje op de hoogte te blijven van FP je het beste hun Insta of die van Guillaume zelf kan volgen. Op de laatste spotte ik gister dus een paar schoenen die het werk voor sneakerillustrator Careaux een stuk makkelijker moet maken. Anyways, Filling Pieces gaan lekker. Check de meest recente voorraden en collecties bij Filling Pieces zelf.

Tags from the story
, , ,