Filling Pieces Runner,

Filling Pieces Runner Header

We gooien nog maar een sneaker op je vandaag. En wel een sneaker van Hollands Glorie, hoewel.. hollands.. Die gast gaat wereldwijd dusdanig hard dat hij Werelds Glorie genoemd mag worden. En fuck wat gaat die ook weer lekker nu met dit nieuwe model.

Een runner van Filling Pieces in een uitvoering wat een mix is tussen Hogan en New Balance. Zeg maar wederom precies de plek waar Guillaume wil zitten met Filling Pieces, de missing link tussen fashion en straat. Ik ben erg benieuwd naar de fit van deze schoentjes, want het lijkt erop dat de kwaliteit van Filling Pieces met ieder seizoen hoger en hoger wordt. Shapes zijn dik in orde, kleuren en materialen top. De prijzen stijgen alleen net zo hard als de kwaliteit, dus ik hoop dat jullie creditcardlimieten ook zo stevig meegroeien. Ik spotte deze nieuwe runner van Filling Pieces bij Afura.

Filling-Pieces-Runner

 

Tags from the story
,