Junya Watanabe x Levi’s 503,

Junta Watanade Levis Header

Holy shit. Dit is wel een uniek stukkie hier. En dat ook wel. Oef, en hier kan nog wel een oude zakdoek. Gooien we daar nog een beetje Polka Dot. Hatsee. Patchwork alles. Hoe werkt dat in het brein van Junya Watanabe?

Niet dat ik het niet vet vind hoor, in tegendeel. Ik kan met recht zeggen dat ik deze broek ernstig vet vind om te zien. Ik zit dan ook graag in een kring rond een kampvuur gitaar te pingelen en rook meer gras weg dan de Arena de afgelopen jaren versleten heeft. Oké de fit had wat beter gekund, maar wanneer een broek toch met zoveel lappen aan elkaar hangt, kan je hem ook nog wel even naar de lokale kleermaker brengen om de pijpen wat slanker te laten worden, nietwaar? Zeg lieve kleermaker, hier is mijn ongedragen denim van een dikke dertien honderd euro, wilt u hier even de schaar in zetten. Moet kunnen toch? Check die broek bij Mr Porter.

Junta-Watanade-x-Levi's

 

Tags from the story
, ,