A.N.T. Origins Flylow Bomber,

A

Ja hoor, binnenkomend als een malle deze heerlijke bomber van die helden van A.N.T Origins. Ineens werden ze begin vorige week uitgeleverd aan alle winkeliers in NL, de Flylow Bomber van dit uber sympathieke label.

Wat ik heb vernomen is dat de fit spot on is. Sowieso zijn ze sinds de laatste collecties belahcelijk goed in het vinden van de perfecte pasvorm, en die lijn hebben ze dus volledig doorgezet met deze collectie. De bombers zijn verder minimaal voorzien van logo’s. De traditionele A.N.T. patch links onder op de rug is gevleven en verder zie je enkel op de zak op de linkerarm een bescheiden logo. De jas is verkrijgbaar in vier kleuren en alle vier liggen ze op voorraad bij Go Britain en A.N.T. zelf. Normaal zou ik zeggen, lastig om te kiezen welke kleur je moet kopen, maar wanneer je de prijs van deze bombers ziet weet je dat je ze met gemak alle vier gewoon op de kop kan tikken. Fuck kiezen!